mandag 3. mai 2010

Lei av nyskjerrige blikk

Nei, nå er vi lei av at alle kan se inn i hagen vår, så nå er det opp med MØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØE vintergrønne, HØØØØØØØØYE busker så vi kan sitte i fred.
ellers har jeg fått ut LITT planter fra drivhuset. Vinterhagen står litt stille,(ville gjerne at det skulle gå litt fortere).
Stien henn mot drivhuset har ligget stille, men nå skal det skje noe der.Ryggen er bedre så da MÅ jeg begynne på stien igjen.
det var det jeg orket å skrive i dag. NATTA

8 kommentarer:

 1. Vet ikke hvorfor jeg alltid blir to som følger - kan du være snill å slette èn av meg :-) Lykke til med de vintergrønne buskene! Det er jo ikke så hyggelig at noen kikker inn hele tiden nei. Sliter litt med det jeg og, men er under full fiksing! :-)

  SvarSlett
 2. vet ikke hvordan jeg gjør det.

  SvarSlett
 3. Her er det ikke til å unngå, verken innendørs eller utendørs.
  Litt kjedelig, men jeg har forsåvidt aldri tid til å innta positurer noen ville gidde å titte mer enn et kvart sekund på uansett, så pytt sann!
  du har ikke tilfeldigvis bruk for krypmispel?

  SvarSlett
 4. Akkurat nå er veggen ut mot gangstien borte her i påvente av at det skal komme opp ny, så nå er vi i glana her!! Skjønner godt at du har behov for skjerming, synes det er godt å få ha en privat hage der en kan være helt i fred, spesielt siden det er mye folk som går forbi her.

  SvarSlett
 5. Nei, da får du bare slite med meg dobbelt opp da :-) Jeg har forresten noen andre frø som du kanskje har lyst på også - tar det med på neste møte?

  SvarSlett
 6. det høres spennende ut.

  SvarSlett
 7. Åh, kjære deg! Hva var det jeg skulle ha klart til deg onsdag? Har helt glemt det... (Korttidsminneforreningen, du vet)

  SvarSlett
 8. mitt minne er heller ikke så bra, så det husker jeg ikke.

  SvarSlett