mandag 5. april 2010

Ny redskapsbod

Fikk gjordt veldig MØØØØØØØØØØe i påsken. Ryddet bua som skal brukes som redskapst bod ++, det er på hele 14 kvadrat, så nå er det system der, fikk jobbet litt med vinterbua, men ikke så mye som jeg ville, mannen må jo jobbe også skal vi få betalt denne greia. Men svigerfar kommer hjem i morgen, så jeg håper han får fortgang på byggingen.
Ellers ahr jeg fått gravd ned masse kantstein langs bedene(ikke ferdig enda), så da blir det lettere å klippe plenen når den tid kommer.
Har sådd masse(som jeg ikke skulle gjøre, av mangel på plass), masse gror, har fått tak i lilla sommerfugelbusk stiklinger, også noen ekstra til Ellen. Fikk med meg stjerne magnoliastiklinger også, selv om jeg ikke har tro på at de vil klare seg, men måtte jo bare prøve siden jeg fikk de, fikk også bladlilje, 2 froskjellig kant planter og hvite floks.
Var rundt å klippet og gravde ut blomster som var DØDE, men jeg fikk et lite sjokk når jeg skjønte(tror jeg) at den ENE fushia min som har stått ute i vinter har overlevd, jeg måtte klippe den helt ned, men tror jeg så noe grønt der, blir spennende å se.
Regner med jeg skal til Kristin å hjelpe henne litt til uke( det er trangt om plassen i drivhuset hennes, så der må vi hjelpe litt, hehe.
Ellers er jeg fortsatt på utkikk etter et lite drivhus,(billig).

2 kommentarer:

  1. Skal si du har jobbet ja! Deilig med redskapsbod. Jeg mangler det.
    Men hva skal du da med et lite drivhus? Det blir bare til irritasjon etter et år, trust me! Kjør på med 10m2 minst når du først er igang. Penger?.. nei du får smiske med svigerfar. He.heee.

    SvarSlett
  2. hehe, har ikke så mye plass til drivhus, men nå har jeg lagt inn bud på drivhus på netthandelen, husker ikke helt å stort det var,men større enn det har jeg ikke plass til, får bare håpe jeg vinner budet, så får vi ta pengeproblemet etterpå.

    SvarSlett