lørdag 17. april 2010

Sti eller ikke?


Jeg leste i hagen for alle, der var det et bilde av en grus sti med bed på begge sider,
så da så jeg for meg det henn mot drivhuset, men vet ikke helt, setter inn ett bilde av plassen jeg tenker på, drivhuset er ikke der,(Gammelt bilde) men det skal så på slutten av stien, det blir da BREIE bed på hver side, med grus sti i midten. Noen som har peiling, og tror det blir fint, eller skal det bare være slik det er?

2 kommentarer:

 1. Jo, grussti høres flott ut! Gress er jo også lekkert. Men det blir utroooolig mye tråkking fram og tilbake til drivhuset om våren spesielt, og da blir det sånn tråkksti i gresset.
  Jeg hadde lagt på duk, og grus oppå jeg. Hvis du gidder og orker, kunne du jo hatt en slags stripe med stein i midten som trillebårhjulet kunne rullet på? Men bare sånn for pynt da. He-he.
  Gleder meg SÅ til å se drivhuset ditt snart!

  SvarSlett
 2. Det møøøøøøøøøøøøøøøøøøøøe leire i jorden der også, så det er bare ei seig masse der om våren, hadde tenkt på tråkkesti inni, men først må jeg komme så langt.
  Gleder meg også til å se ditt, vi har jo likt så jeg må se hvilke løsninger du har som jeg kan kopiere. Vil gjerne ha den lilla rosa som du nevnte.

  SvarSlett